Automobili

Ponedeljak, 31.05.2021.

11:00

10 koraka za sigurnu kupovinu polovnih automobila

Sa sigurnošću možemo reći da se više ljudi kod nas odlučuje za polovne nego za nove automobile.

Izvor: B92

10 koraka za sigurnu kupovinu polovnih automobila
Ilustracija: Stocksolutions/Depositphotos

Ali na koje stvari treba da obratite posebnu pažnju i koje postupke možete preduzeti da biste za svoj novac kupili dobar automobil i izbegli da vas ’voze’?

Dobra vest je da vam na raspolaganju stoji mnoštvo ‘alata’, saveta i trikova koji će vam pomoći da odlučite da li je automobil na koji razmišljate dobra kupovina.

Neke od njih možete napraviti i kod kuće i uštedeti vreme i novac koje biste izgubili prilikom posete automobilu za koji se ispostavilo da nije onako kako se reklamira.

Moći ćete da uradite i druge od njih tokom ličnog pregleda automobila koji vam je privukao pažnju, kako biste sortirali pšenicu od značajne količine pleve koja danas dominira na tržištu polovnih automobila.

1 Neka vam potrebe budu vodič

2 Pročitajte i istražite

3 Proverite da troškovi nakon kupovine nisu previsoki

4 Uradite proveru podataka o automobilu

5 'Pretvorite' se u detektiva

6 Proverite servisnu istoriju

7 Proverite dolazi li uz automobil sve što bi trebalo

8 Testirajte više primeraka

9 Stišajte radio i verujte svom osećaju

10 Odvezite automobil stručnjaku

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: