m.b92.net

Desetogodišnji dečak obučen u ženu prvi put na pisti /VIDEO

13. februar 2018. | 17:35 | Izvor: B92

Kao brend koji prkosi predrasudama, poznat po svom zastupanju manjina, Gipsy Sport često angažuje različite tipove modela za svoje revije.

Deli:
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing
Foto: Instagram Video Screenshot/desmondisamazing


Od trudnih žena i transseksualnih aktivista do repera i rijaliti zvezda, Gipsy Sport je već dugo na prvom mestu po inkluzivnosti i svoje odeće i modela.

Međutim, možda najneočekivaniji model koji se pojavio na pisti ovog brenda na modnoj nedelji u Njujorku je Desmond Napoles - desetogodišnji LGBT aktivista i samoprozvani "drag kid" (dečak koji oblači žensku odeći i imitira žene radi zabave šire publike).

Pored brojnih modela, Napoles, poznat kao Desmond, prošetao je pistom u crnoj kreaciji sa belom maramom, neobičnom frizurom i dugim noktima.

"Snovi se ostvaruju“, napisao je na Instagramu.


"Osećam se neverovatno. Zahvalan sam na svim mogućnostima danas. Zahvalan sam i na ljubavi i podršci.“

Pažnju javnosti privukao je pre dve i po godine svojim plesom na Paradi ponosa, piše Independent.

Performer onoga što on naziva "kinderdrag", desetogodišnjak je najmlađi član čuvene balske kuće House of UltraOmni i kaže da je inspirisan modom Club Kidsa i Blitz Kidsa.


Njegov moto je "Budite svoji, uvek“.

Fotograf i filmski reditelj Denijel Levit napisao je na svom profilu na Instagramu: "Toliko nam radosti donosi to što gledamo ovog desetogodišnjaka kako odrasta".
Komentari 26
Pošaljite komentar
Deli:
Vrh
Desktop sajt

B92 © 2018