Leskovac dobija trg i novi stadion

Ako je suditi prema Planu implementacije projekata za 2021.godinu, usvojenom na današnjoj sednici Gradskog veća, u toku ove godine grad Leskovac bi konačno trebalo da dobije novi trg, Postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda bi trebalo da počne sa radom, kako je ranije najavljivano, a u planu je i početak gradnje Gradskog fudbalskog stadiona za šta je planirano 2.465.932.800 dinara, kao i izgradnja kanalizacione mreže u 15 naseljenih mesta i Bratmilovcu u vrednosti od 900.520.000 dinara.

Izvor: B92

Utorak, 27.04.2021.

14:45

Leskovac dobija trg i novi stadion
Foto: Grad Leskovac

Osim ovih započetih ili već ranije planiranih investicija, planom je od većih investicija predviđena gradnja vrtića na staroj stočnoj pijaci, za šta je isplanirano 60 miliona dinara, zatim, energetska efikasnost Trgovinsko-ugostiteljske škole u iznosu od blizu 188 miliona i rekonstrukcija Trga Bulevara Pašića sa 250 miliona, prenosi jugmedia.rs.

Planirano je i postavljanje kamera na najkritičnijim mestima u gradu, za šta je planirana ukupna vrednost od 150 miliona dinara, a u okviru projekta „Grad na dlanu“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: