Ljubimac na B92.net

Dan zaljubljenih je poranio u zoo-vrt u Detroitu

Stanovnici zoološkog vrta Rojal Oak u predgrađu Detroita dobili su romantične poklone.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Čuvari su vukovima podelili pinjate u obliku srca, a polarnim medvedima i kamilama crvena srca napravljena od zaleđene hrane.

Pingvini su dobili specijalne kamenčiće koje su oslikali posetioci zoo-vrta.

Sve je to deo događaja Hart fest, koji se odigrao u ovom zoo-vrtu, a koji je bio otvoren za javnost.

"Životinjama je zabavno da rasturaju pinjate, da otpakuju poklone i da se igraju i plivaju sa njima. Važno je da se stanište životinja obogati aktivnostima", kaže Elizabet Arbou, koja se brine o sisarima u detroitskom zoološkom vrtu.

Vesti

Duvanski dim škodi i ljubimcima

Da li ste nekada, dok u svom domu palite jednu cigaretu za drugom, pomislili da tako štetite i svojim ljubimcima? I oni su pasivni pušači čije zdravlje strada zbog naših loših navika.

Vesti utorak 22.05. 13:32 Komentara: 0

"Jarac iz pakla": Ansel može da uništi bukvalno sve / VIDEO

Ne postoji brava koju jarac Ansel ne može da obije, ograda koju ne može da probije niti preskoči, hrana koje ne može da se domogne... Zbog svoje upornosti i destruktivnosti, ova simpatična životinja dobila je nadimak Uništitelj. Ansel je kod svoje vlasnice došao kao jare, koje je bilo zlostavljano. Tamo je upoznao ženku Petal, koja mu je danas najbolji prijatelj i koja prati sve njegove avanture.

Vesti ponedeljak 21.05. 08:35 Komentara: 11

Psi vlasnike doživljavaju kao roditelje

Nije tajna da većina vlasnika na svoje pse gleda kao na decu – učili su ih prvim koracima, socijalizaciji, pravilima ponašanja, proveli bezbroj noći bez sna uz svoje ljubimce. Ali da li i psi na nas gledaju kao na roditelje?

Vesti nedelja 20.05. 14:30 Komentara: 13

Urnebesna jurnjava: Noj jurio bicikliste, oni "umirali" od smeha

Da je noj najveća ptica na svetu, verovatno vam je već poznato. Ali, da li ste znali da ova životinja može dostigne brzinu veću od 60 kilometara na sat? To je čini i najbržom pticom. S obzirom na to, nije ni čudo što je noj iz video-snimka uspešno jurio bicikliste nekoliko minuta. Razlog za to je izražena agresivnost kod mužjaka, tako da napadi na ljude baš i nisu retka pojava.

Vesti nedelja 20.05. 08:35 Komentara: 23
strana 1 od 222 idi na stranu