Na 29. godišnjicu smrti Neše Leptira "Njegov duh i dalje vitla svoju priču"

"Neša je bio čista energija, nešto što se nudilo ljudima. Njemu je bila misija da sve najlepše u životu podeli ljudima", kaže rođeni brat Neše Radulovića (Neše Leptira), Željko Radulović na 29.u godišnjicu smrti frontmena "Poslednje igre leptira".

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube/Printscreen
Foto: YouTube/Printscreen

"Svako od nas neku svoju priču ima što u tami tišti, a puteve bira samo kad je hladno, kad umori zima, slutimo je tužni na krilu leptira..." Ovo su stihovi koje je frontmenu grupe "Poslednja igra leptira" Neši Leptiru jednom poklonila drugarica iz škole. Iste reči su se našle na njegovom grobu i sažimaju svu lepotu i tugu života koji se ugasio u 31. godini 12. februara 1990.

“Nakon 29 godina, ja ga pamtim isto, jer on od nas nije ni otišao. Tu je negde oko nas, njegov duh i dalje vitla svoju priču, a ta priča nam je i dalje potrebna”, kazao je Željko.

Šta je još govorio u emisiji "150 minuta" mošete pogledati u prilogu.

Aktuelno

Nova operska scena u Beogradu: "Don Đovani" u Vuku

U želji da proširi i osnaži svoju programsku delatnost, uvođenjem novih oblika izvođačko-scenskih praksi, u UK "Vuk Stefanović Karadžić" u subotu, 23. februara svečano će biti otvorena nova operska scena u Beogradu izvođenjem opere "Don Đovani" sa specijalnim gostima iz Kine.

Aktuelno petak 22.02. 14:15 Komentara: 0

"Mešu Selimović" dele Alek Vukadinović i Milo Lompar

Nagrada "Meša Selimović", koju dodeljuje kompanija "Večernje novosti", pripala je za 2018. godinu ravnopravno Aleku Vukadinoviću za zbirku poezije "U vatri se Bog odmara", u izdanju "Konrasa", i Milu Lomparu za studiju "Crnjanski - biografija jednog sećanja", u izdanju "Pravoslavne reči".

Aktuelno petak 22.02. 12:52 Komentara: 2

Italijanska izložba gostuje u Narodnom muzeju

Povodom 140 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Italije i Srbije, kao i 10 godina od uspostavljanja strateškog partnerstva između Rima i Beograda, 7. marta u Narodnom muzeju u Beogradu biće otvorena izložba "Berninijeva škola i rimski barok.

Aktuelno petak 22.02. 10:06 Komentara: 0
strana 1 od 34 idi na stranu