Da li ste spremni za QUEEN izazov?

Dajte svoj kreativni pečat čarobnom glasu Fredija Merkjurija i muzici fantastičnog benda Queen!

Kultura

Izvor: B92

Petak, 19.10.2018.

15:45

Da li ste spremni za QUEEN izazov?
Foto: Screenshot Youtube

U susret biografskom filmu "Boemska rapsodija” koji stiže u domaće bioskope 1. novembra, distributerska kuća MCF MegaCom Film i portal B92 odlučili su da naprave Queen izazov, ovih dana prisutan svuda u svetu, i u Srbiji.

Bilo da ste veliki fan najpoznatijeg svetskog rok benda Queen, ili volite da čujete njihove pesme na radiju, ne postoji šansa da ne znate bar jedan deo pesme "Boemska rapsodija". Upravo zbog toga, nema razloga da se ne priključite ovom neobičnom i nesvakidašnjem izazovu koji slavi muziku ovog vanvremenskog benda.

Najkreativniji osvojiće karte za pravi muzički i filmski spektakl u Kombank dvorani 3. novembra pod nazivom Queen veče. Ovo malo putovanje kroz vreme sastoji se iz mini koncerta Queen Real Tribute Benda i projekcije filma "Boemska rapsodija".

Trejler filma možete da pogledate u nastavku: Da biste učestvovali u izazovu, potrebno je da snimite sebe ili svoju ekipu kako izvodite pesmu Boemska rapsodija dok obavljate svakodnevne aktivnosti – šetate gradom, čistite kuću, idete na posao, sedite u omiljenom kafiću, hranite ljubimca, ručate sa porodicom, itd. – izbor je na vama.

Video treba da bude u trajanju od 20 sekundi do jednog minuta, a četiri najkreativnija video zapisa stručni žiri će nagraditi kartama za Queen veče u Kombank dvorani.

Pogledajte primer:
Komšije iz Makedonije uradile su nešto slično: Sve što treba da uradite jeste da:

1. Snimite se kako na kreativan način glumite “pevanje” uz pesmu Boemska rapsodija
2. Postavite na svoj Instagram ili Facebook profil uz hashtag #QueenIzazov
3. Podesite svoj profil da bude javan
4. Držite palčeve da ste baš vi srećan dobitnik!


Pozivamo sve ljubitelje filma, muzike i zabave da nam se priključe kako bismo oživeli jednu od najpoznatijih pesama svih vremena - Boemsku rapsodiju!

Konkurs traje od 19. oktobra do 2. novembra 2018. godine, a maksimalan broj osvojenih karata po video zapisu je 5. Srećno!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: