Kultura

Utorak, 05.12.2023.

18:04

Prvi put posle mnogo godina, Marajin hit nije više na prvom mestu najslušanijih božićnih pesama

Skoro svake godine za vreme božićnih praznika najslušanija pesma bude 'All I Want For Christmas Is You', koju izvodi Maraja Keri.

Izvor: 24sata.hr

Prvi put posle mnogo godina, Marajin hit nije više na prvom mestu najslušanijih božićnih pesama
Foto: Profimedia

Ipak, ove nedelje na Bibordovoj listi hot-100 prvo mesto zauzela je pesma 'Rockin' Around The Christmas Tree', koju peva Brenda Li.

Pevačica Brenda Li je tu pesmu snimila kada je imala samo 13 godina. Pesma je postala apsolutni hit, a ujedno najstarija koja se našla na vrhu liste. Iako je pesma Maraje Keri bila stara 25 godina kada je prvi put bila na prvom mestu top-liste, sad je Brenda postala najstarija izvođačica koja je ikad bila na vrhu Bilbordove liste Hot-100.

'Postalo je magično, trud se isplatio'

"Srećna sam zbog svih koji su toliko naporno radili da se ovo dogodi", rekla je pevačica za Bilbord.

Navodno je pesma postala omiljena nakon filma 'Sam u kući', a kaže kako, ona je srećna jer se napokon naporni rad oko pesme isplatio.

"Stvarno je postalo magično", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: