Kultura

Utorak, 05.04.2022.

14:59

Konstrakta pre Evrovizije nastupa na hrvatskom takmičenju

Konstrakta, srpska predstavnica na Evrosongu, ove subote nastupiće na HTV 1 u šou-programu emisije "Zvezde pevaju" u kojoj će takmičarski parovi pevati pop i rok numere. Umetnica će na HTV-u otpevati svoj hit "In corpore sano" s kojim će se u maju predstaviti na Evrosongu u Torinu, takmičenju na kojem joj mnogi predviđaju visok plasman.

Izvor: Jutarnjilist.hr

Konstrakta pre Evrovizije nastupa na hrvatskom takmičenju
Foto: Printscreen/Prva TV

Konstrakta u Hrvatsku dolazi sa svojim lavorom i peškirima. Upravo to su rekviziti izuzetno važni za njen nastup, jer, podsetimo, ona na samoj sceni, dok ponavlja "Umetnica mora biti zdrava", u lavoru pere ruke koje potom briše belim peškirima.

Konstrakta po Evropi, gde poput većine evrovizijskih izvođača trenutno promoviše svoju pesmu, putuje s keramičkim lavorom, peškirima i, pretpostavljamo, s kremom za ruke koje već moraju poprilično "da pate" nakon tolikih pranja.

Na evrovizijskim kladionicama, na kojima vode pesme Ukrajine, Italije i Švedske, Konstrakta trenutno drži solidno 15. mesto. Ilustracije radi, hrvatska Mia Dimšić s "Guilty Pleasure" je na 33. mestu, što je opet bolje od Crne Gore (35. mesto), Slovenije (38. mesto) ili Severne Makedonije, koja je na poslednjem, 40. mestu u kladionicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: