Žestoka pucnjava tokom snimanja američke hit serije u Puli uznemirila Hrvate - bežali u panici VIDEO

U Puli je ove nedelje započelo snimanje serije "FBI: International" iza koje stoje Dik Volf i Derek Has. Dik Volf, između ostalog, poznat je i po slavnoj seriji "Zakon i red", kao i nizu drugih ostvarenja, a FBI International nastavak je franšize o FBI-u, u kojem se tematizuju akcije izvan Sjedinjenih Američkih Država.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 11.05.2022.

15:03

Žestoka pucnjava tokom snimanja američke hit serije u Puli uznemirila Hrvate - bežali u panici VIDEO
Foto: Profimedia

Scene akcija snimaju se u centru grada i ispred pulske Arene, a zbog pucnjava koje odjekuju gradom brojni prolaznici koji nisu znali da je reč o snimanju serije zabrinuto su počeli da beže iz kafića.

Radnja serije odvija se upravo u Puli, u kojoj se i snima, a glavne uloge imaju Luk Kleintank, Hejda Rid, Karter Redvud, Vanesa Vidoto i Aleksandra Pol, koje će gledaoci imati priliku da vide u ulogama elitnih FBI agenata.

U seriji je angažovano i više od 300 lokalnih statista koji su morali da prođu kasting, odnosno audiciju, koja je već prvog dana izazvala veliki interes.

Inače, američka krimi-serija, trebalo bi da krene s emitovanjem krajem septembra ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: