Producenti odlučili: Amber Herd će u nastavku "Akvamena" glumiti manje od 10 minuta

Amber Herd će u filmu "Akvamen 2" glumiti manje od 10 minuta. Ovu odluku su doneli producenti nakon što je pokrenuta peticija da ona bude izbačena iz glumačke ekipe, objavila je filmska kritičarka Grejs Randolf.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 03.05.2022.

15:11

Producenti odlučili: Amber Herd će u nastavku
Foto: Profimedia

Peticiju je potpisalo više od dva miliona ljudi. Ona je u prvom delu glumila princezu Meru. Dženin Larson, koja je pokrenula peticiju, rekla je da je Amber zlostavljačica i da bi otkazivanje njenog pojavljivanja u "Akvamen 2" sprečilo da se "njeno zlostavljanje glorifikuje".

Podsećamo, glumicu je za klevetu tužio njen bivši suprug Džoni Dep, a veliki broj ljudi je na njegovoj strani. Dep je ove nedelje rekao na sudu da je bio šokiran kada je čuo za pokušaj otkazivanja njegovog učešća u snimanju petog nastavka "Pirates sa Kariba" nakon što je Herd za medije navela da je žrtva zlostavljanja. Nije ga direktno imenovala.

"Dep je naveo da ga je ona dvaput udarila u glavu i gađala flašom votke, nakon čega je ostao bez gornjeg dela prsta. On će te ožiljke zauvek imati. Isto tako, Herd je 2009. godine uhapšena zbog zlostavljanja bivše partnerke Tasije Van Ri", kazala je Larson.

Dodala je i da muškarci mogu biti žrtve porodičnog zlostavljanja. Smatra da ovaj problem mora biti shvaćen ozbiljno i da treba preduzeti mere kako bi se sprečilo da zlostavljačice nastave da budu deo šoubiza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: