Poznato da li se glavni likovi vraćaju u drugu sezonu "Squid Game"

Na mnogo načina svojevrsna kritika klasnog dispariteta u Južnoj Koreji, "Squid Game", serija koju je kreirao Hvang Dong Hjuk privukla je pažnju širom sveta, pretekavši "Bridgerton" i postala najgledanija serija na Netfliksu.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.04.2022.

12:45

Poznato da li se glavni likovi vraćaju u drugu sezonu
Foto: Profimedia

Sa glumačkom ekipom koju je predvodio Li Jung Je, "Squid Game" je takođe bila prva korejska drama koja je na vrhu Netfliksovih 10 najgledanijih emisija na svetu, na nedeljnom nivou. Razgovori o drugoj sezoni počeli su u oktobru 2021. godine i reditelj Dong Hjuk ih je potvrdio mesec dana kasnije, ali nije imao ništa konkretno da kaže o povratku Jung Jea ili bilo koje druge zvezde.

Serija "Squid Game" je ogledalo društva?

Međutim, Dong Hjuk je tokom "Deadline Contenders Television" otkrio da će se dva glavna lika vratiti.

"Gi Han sigurno. Verujem i da će se Frontmen vratiti", rekao je Dong Hjuk. Iako je povratak likova bio očekivan, ovo je prvo javno priznanje od strane tvorca serija.

Zašto je "Squid Game" toliko popularan? Srpski reditelj otkrio tajnu uspeha serije VIDEO

Pre nekoliko nedelja, takođe je otkrio povratak Hojon Čang, severnokorejske izbeglice, nagoveštavajući da će se vratiti kao njena "zla sestra bliznakinja".

Hvang Dong Hjuk je nastavio da priča o svojim nadama da će emisija probiti jezičku barijeru.

Spilberg rekao šta misli o seriji "Squid game"

"Nadam se da je delo poput 'Squid Game' na neki način otvorilo vrata. Nadam se da će američka publika dati šansu delu i da ćete čitati titlove i gledati bez sinhronizacije. Nadamo se da ćemo stvoriti tu prilika", rekao je Dong Hjuk.

Očekuje se da će druga sezona serije biti objavljena do 2024. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: