Poznati pevač odbio ulogu princa Erika u filmu "Mala sirena"

U jeku je priča o snimanju filma "Mala sirena", a pevač Hari Stajls je odbio da glumi princa.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 14.08.2019.

19:25

Poznati pevač odbio ulogu princa Erika u filmu
Foto: Gettyimages/handout

Poznati pevač razočarao je fanove kada se pročula vest da je odbio da glumi princa Erika u novom filmu o Maloj sireni. On se neće pojaviti pored Arijel u Diznijevom novom filmu i ta vest je rastužila njegove obožavaoce.

Nakon vesti da će Hali Bejli igrati Arijel u novom rimejku, počele su da kruže glasine ko bi mogao da glumi princa Erika.

Iako je objavljeno da je Hari u priči za snimanje filma, magazin People je objavio da je on ipak odustao od filma. Hari je odbio ponudu i neće učestvovati u projektu, piše Marie Claire.

Još uvek ne znamo ko je u pregovorima za ovu ulogu. Mlada glumica Hali Bejli nedavno je izjavila da oseća kao da sanja i da je prezahvalna zbog ukazane prilike. Ona je dodala da ne obraća pažnju na negativne komentare i da će dati sve od sebe da iznese ovu ulogu onako kako treba jer ima utisak da radi jednu veliku stvar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: