Kultura

Četvrtak, 23.07.2020.

14:34

Ammar Mešić, Strahinja iz "Igre sudbine": "Ovo je bila najozbiljnija scena do sada" VIDEO

On je Prijepoljac koji je zaigrao u svetski popularnoj seriji "Igra prestola" Pažnju publike, posebno one ženske, privukao je i u seriji "Igra sudbine". Ammar Mešić je upravo završio svoje obaveze na setu, a evo šta se sve tamo dešavalo.

Izvor: B92

Default images

"Upravo sam snimao najozbiljniju scenu koja se Strahinji dogodila do sada, ali ne smem ništa da nagoveštavam. Malo sam iscrpljen jer je bila veoma teška scena", rekao je Mešić u emisiji 150 minuta Prve TV.

Mada je glumio i u hit seriji "Igra prestola", na ovim prostorima je ipak najpoznatiji kao Strahinja iz "Igre sudbine".

"Lik Strahinje mi je svakako doneo dosta popularnosti, videićemo šta će biti dalje. Za sada se družim sa Strahinjom, bar tamo do oktobra, novembra", kaže on.

U Nišu je završio glumu u klasi Irfana Mensura. Da li je u tome tajna njegove skromnosti?

"Svakako da ima njegovog uticaja. Ipak, mislim da je najzaslužnija moja porodica koja me je tako vaspitala. Dovoljno mi je da mogu da radim, i da živim od tog posla", objasnio je.

Mešić je, takođe, nedavno izjavio da mu je idol Nebojša Glogovac. Zbog sticaja okolnosti, nemoguće je da glumi sa njim. Sa kim bi najviše voleo da radi?

"Najviše bih voleo da radim, na primer, sa Tikom Stanićem ili nekim drugim velikanom našeg glumišta. Sa svima bih voleo da glumim, jer svaki rad donosi neko novo iskustvo i uvek nešto može da se nauči", kaže Mešić.

Mešić igra predstave i u dečijim pozorištima, a kako sam kaže, više voli da glumi za decu nego za odrasle, jer su reakcije dece najiskrenije.

"Ako im se sviđa predstava, to se lako vidi, a ako ste im dosadni, oni ne obraćaju pažnju, teraju svoju neku priču", kaže u šali glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: