Sreda, 27.01.2021.

09:20

Kragujevac: Zaštitnik građana proverava dokumentaciju Centra za socijalni rad

Zaštitnik građana je, po prispeću dokumentacije Centra za socijalni rad u Кragujevcu i iz dokumenta dobijenih od Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, počeo kontrolu pravilnosti postupanja ovog centra povodom izmeštanja troje dece Đorđa Joksimovića u hraniteljsku porodicu i njegovog delimičnog lišenja roditeljskog prava.

Izvor: RTK

Kragujevac: Zaštitnik građana proverava dokumentaciju Centra za socijalni rad
Foto: smolaw/Shutterstock

Zaštitnik građana očekuje da će imati uvid i u dokumentaciju koju bi trebalo da dostavi Đorđe Joksimović, koji je tu mogućnost nagovestio prilikom razgovora sa Zaštitnikom građana Zoranom Pašalićem 21. januara, prenosi RTK.

Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, a posle saznanja iz medija da jedan građanin Srbije već godinama pokušava da pod starateljstvo vrati svoje troje dece koja su smeštena u hraniteljsku porodicu, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada kragujevačkog Centra i resornog ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: