Sreda, 03.05.2017.

14:03

Intervju: Lasthope, najbolji domaći HotS igrač

Kako je to igrati protiv Fnatica?

Izvor: nikola saviæ klan rur

Intervju: Lasthope, najbolji domaći HotS igrač
foto: Klan RUR

Kao što verovatno znate ukoliko nas redovno pratite, sredinom aprila se odigrala završnica prve regionalne RUR Heroes of the Storm lige u igraonici GamePub gde je titulu očekivano uzela ekipa lvlUP, ne izgubivši ni jednu jedinu mapu tokom čitavog trajanja lige, pokazavši još jednom da su bez premca kada je domaći i regionalni HotS u pitanju.

U danima nakon turnira u gostima kod Klan RUR redakcije je bio kapiten ekipe lvlUP i objektivno jedan od najačih Heroes of the Storm igrača u čitavom regionu, i sasvim sigurno najbolji domaći igrač – Petar “Lasthope” Kovačević.

Ovaj mladi i talentovani momak nam je pričao o tome zašto je nakon LoL-a rešio da zaigra HotS, kako vidi domaću scenu, šta je najvažnije za dobrog Heroes of the Storm igrača… Posebno nam je bilo zanimljivo da čujemo njegova iskustva iz igranja u HGC Open diviziji, gde je njegov drugi, regionalni tim, uspeo da dogura daleko i da igra protiv takvih velikana esport scene kao što je Fnatic.

Ceo intervju možete pogledati ispod:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: