Ponedeljak, 25.05.2015.

16:31

Prijave zbog falsifikovanja

Policija u Novom Sadu podnela je krivične prijave protiv pet osumnjičenih za falsifikovanje ličnih karti, platnih kartica i čekove, saopštava MUP.

Izvor: Beta

Default images
Foto: B92

Osumnjičeni iz Bačke Palanke, Žablja i Novog Sada terete da su falsifikovali lične karte građana, tako što su na dokumente sa tuđim ličnim podacima stavljali sopstvene fotografije.

Postoji sumnja da su sa falsifikovanim dokumentima kupovali robu u svim većim trgovinskim lancima na području Srbije, u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Inđiji. Staroj i Novoj Pazovi.

Sumnja se da su prilikom tih kupovina plasirali više od 250 falsifikovanih čekova i učinili više od 100 krivičnih dela, piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: