Kultura

Utorak, 21.10.2014.

09:18

Lutke - "Poslednji put" (VIDEO)

Beogradski bend Lutke objavio je novi spot za pesmu "Poslednji put" koji se nalazi na poslednjem studijskom albumu "Spiralni snovi".

Izvor: B92

Default images

Spot je sniman na lokacijama u Beogradu i Novom Sadu i "podseća na neke lepe trenutke iz naše prošlosti. Kao gostujući vokal na ovoj pesmi pojavljuje se Svetlana Palada, a u spotu je glavna protagonistkinja Nataša Kolar I njena ultra šik Vespa. Singl "Poslednji put" najavljuje i skorašnje nastupe benda u zemlji i regionu.

Bend Lutke prepoznatljiv je po svom muzičkom izrazu baziranom na power popu, mod kulturi uz soul uticaje. Do sada su snimili četiri albuma: pored pomenutog Spiralni snovi (2012, Ammonite Records), objavili su albume Moderni svet (1995), Polyester (1997) i Fontanela (2007).

Lutke su: Nenad Jovanović (vokal i gitara), George Kojić (bass i gitara), Predrag Potkonjak (gitara i back vokal) i Bojan Dmitrašinović (bubnjevi).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: