Nedelja, 03.10.1999.

21:11

“Glas javnosti” u ponedeljak na kioscima?

Izvor: B92

Default images
Prostorije redakcije beogradskog dnevnog lista "Glas javnosti" i stamparija "ABC Grafika" i "ABC Epigraf" otpecatila je u nedelju oko podne finansijska policija, cime je omoguceno da taj dnevni list i sva druga izdanja koja se stampaju u tim stamparijama od ponedeljka ponovo budu u javnosti. Redakcija "Glasa javnosti" je saopstila da ce taj list u sledecem broju, prvom posle dvodnevne pauze, detaljno opisati sve okolnosti privremene zabrane izlazenja i "sve dogadjaje koji su se desili u redakciji, stampariji i javnosti". Finansijska policija, donela je u noci izmedju 29. i 30. septembra resenje o petnaestodnevnoj zabrani rada preduzecima "ABC Grafika", "ABC Epigraf" i NIP "Glas javnosti", jer je, kako je kasnije saopsteno, utvrdjeno da nemaju verodostojnu dokumentaciju za odredjivanje poreskih obaveza i da u njima rade neprijavljeni radnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: