Nova vest
Fudbal 8

16.6.2024.

18:07

Protestna šetnja "grobara" – predali "Apel za promene" u Skupštinu FOTO

Najvatreniji navijači Partizana okupili su se u nedelju kod Terazijske česme odakle su organizovali protestnu šetnju kako bi još jednom ukazali na trenutno stanje u klubu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
B92.net

Tokom kortea crno-belih pristalica moglo se čuti "lopovi, lopovi, sede nam u upravi" i "crno-bela zastava zar vam nije svetinja".

Ove reči upućene su dugogodišnjim rukovodiocima fudbalskog kluba Milošu Vazuri i Miloradu Vučeliću.

Kako je saopšteno, plan je bio da se stane kod FSS, zatim kod Skupštine, gde je predat "Apel za promene", a kraj šetnje bio je kod zgrade Vlade Srbije.

B92.sport

Podsetimo, nekadašnjih 79 prvotimaca crno-belih kluba potpisalo je "Apel za oslobođenje Partizana", koji su pokrenuli članovi udruženja bivših igrača, trenera i istaknutih sportskih radnika.

Oni u ovom dokumentu se traže ostavke direktora kluba, predsednika, članova uprave, raspuštanje klupske skupštine i istraživanje funkcionera ovog kluba.

U dokumentu se još navodi da je "klub koji je nekad bio simbol slobode, sada otet i zarobljen".

Podeli:

Komentari 8

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Raspad sistema

Da situacija u kojoj se Andrej Rubljov nalazi nije dobra odavno je poznato. Ali to ne sprečava ruskog tenisera da nastavlja da zabrinjava i tone sve dublje. I jasnog rešenja, utisak je, nema.

Luka Nikolić

16:30

15 h

Aktuelno

Huawei više ne ćuti

Prošlog avgusta, Huawei je šokirao tehnološku javnost čipom koji je pokretao njihov Mate 60 Pro model. Sada, odlučili su da se više ni ne kriju.

PhoneArena

19:15

12 h

Novo Sport Video Menu