Autobus sa studentima iz Prištine udario u zid tunela; Povređeno dvoje i vozač

Dve osobe lakše su povređene jutros na putu Podgorica–Kolašin, kada je autobus sa studentima iz Srbije udario u zid tunela, preneli su podgorički mediji.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 05.05.2022.

12:05

Autobus sa studentima iz Prištine udario u zid tunela; Povređeno dvoje i vozač
Ilustracija: Depositphotos/AllaSerebrina

Dvoje studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, koji su zajedno sa svojim kolegama autobusom krenuli na Medicinijadu u Budvu, jutros su zadobili posekotine u saobraćajnoj nezgodi kod mesta Crkvine, na putu Kolašin - Podgorica.

Udes se dogodio oko 9.20 časova, kada je autobus, čačanskih registarskih tablica, zakačio zid tunela, navode mediji pozivajući se na izvore iz policije.

Kako je saopštilo Ministarstvo prosvete, i vozač autobusa je zadobio lakše povrede u vidu posekotina.

Ostali studenti u autobusu nisu povređeni i u dobrom su stanju.

Vozač i svi studenti su nastavili put i bezbedno stigli u Budvu, dodaje se u saopštenju.

Studenti su krenuli na Medicinijadu, sportsko-edukativno takmičenje u kojem učestvuju studenti sa medicinskih fakulteta u regionu.

Na autobusu su polomljeni prozori, a "Vijestima" je rečeno da su lekarske ekipe Hitne pomoći iz Kolašina stigle na mesto nezgode, a prema prvim pregledima veruje se da su putnici prošli sa lakšim povredama.

Saobraćaj u oba pravca je zbog uviđaja pola sata bio u prekidu, nakon čega su vozila puštana naizmenično.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: