Tramp stao na stranu Bajdena – protiv Rusije VIDEO

Bivši predsednik SAD Donald Tramp pridružio se aktuelnom predsedniku Džozefu Bajdenu, koji je rusku intervenciju u Ukrajini nazvao genocidom.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.04.2022.

09:51

Tramp stao na stranu Bajdena – protiv Rusije VIDEO
Tanjug/AP Photo/Ross D. Franklin, File

Tramp je za Foks njuz kritikovao Bajdena zbog politike, za koju je ocenio da je dovela do rekordno visoke inflacije. "A sada dodajte tome šta se dešava u Ukrajini. To je genocid", prenosi The Hill.

Trampova izjava usledila je dan nakon što je Bajden optužio ruskog predsednika Vladimira Putina za genocid.

Međutim, ta izjava je šokirala javnost koja prati bivšeg američkog predsednika, budući da je on u više navrata otvoreno podržavao ruskog predsednika, za koga je jednom prilikom rekao i da mu se divi.

Tramp i Putinsu takođe, uspeli i da se sastanu a sa fotografija s tog sastanka se može zaključiti da je Tramp bio izuzetno zadovoljan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: