"Uspeli ste da održite sigurnom administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom" FOTO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku povodom 16. novembra - Dana Kopnene vojske.

Izvor: B92

Utorak, 16.11.2021.

10:08

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar - Dan vida", započinje Vučić čestitku.

"Proslavljajući 107. godišnjicu postojanja Kopnene vojske, kao pripadnici vida Vojske Srbije sa najdužom tradicijom, uprkos složenim uslovima u kojima radite, vaše jedinice su u ovoj godini realizovale brojne postavljene zadatke, postigle zapažene rezultate u obuci i osposobljavanju i uspele da održe zahtevani nivo operativne sposobnosti", rekao je on.

Kazao je da u su u godini za nama sa uspehom, bez obzira na brojne izazove i provokacije, uspeli da na najprofesionalniji način služeći otadžbini obezbede mir i stabilnost na jugu Srbije.

"Posebno održite sigurnom administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, još jednom pokazavši zašto ste jedan od najznačajnijih faktora savremene vojne organizacije i da državljani Republike Srbije mogu biti mirni, jer je Vojska Srbije uz njih ma gde se oni nalazili", napominje Vučić.

U saopštenju dodaje i:

"Čestitam vam praznik, uveren da ćete i u narednom periodu, uz modernizaciju i osavremenjivanje jedinica svoga vida, nastaviti da profesionalno i kvalitetno ispunjavate postavljene zadatke".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: