Hapšenje zbog pretnji i uvreda Abazoviću

Osim toga, zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na Cetinju, jedno lice je lišeno slobode.

Izvor: B92

Petak, 17.09.2021.

18:28

Hapšenje zbog pretnji i uvreda Abazoviću
Foto:EPA-EFE/Boris Pejoviæ

Na Cetinju je po nalogu nadležnog tužioca slobode lišen M. V. (41), za kojim je policija tragala i koji se tereti za ugrožavanje bezbednosti. On je osumnjičen da je pretio potpredsedniku Vlade Crne Gore Dritanu Abazoviću.

"On je 14. septembra ispred zgrade Opštine, tokom sednice, uputio pretnje i uvrede potpredsedniku Vlade Dritanu Abazoviću", navode u Policijskoj upravi.

Osim toga, jedno lice je lišeno slobode zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na Cetinju.

"Sumnja se da je D.I. (23) je pomenuto krivično delo izvršilo u ulici Pit Proleterske brigade, tokom neprijavljenog javnog okupljanja građana 5. septembra na Cetinju, gađanjem policajaca kamenjem i drugim predmetima, pri čemu je jedan od pripadnika Uprave policije zadobio povrede", navodi Uprava policije.

Po nalogu postupajućeg tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, D. I. je lišen slobode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: