Hronika 2

26.04.2024.

11:22

Mediji: "Pao" Snajper

Policija u Madridu uhapsila je Slobodana Milutinovića zvanog Snajper po međunarodnoj poternici Srbije, jer je pobegao iz kućnog pritvora, saznaje Tanjug.

Izvor: Tanjug

Mediji: "Pao" Snajper
Profimedia

Podeli:

Za Milutinovićem je poternica raspisana jer je pobegao dok je bio u kućnom pritvoru sa nanogicom nakon što je prvostepeno osudjen na kaznu zatvora od dve i po godine zbog zlostavljanja bivše devojke.

On je izašao u šetnju 5. maja prošle godine iz koje se nije vratio.

Milutinović se nalazio u kućnom pritvoru od 6. aprila prošle godine kada ga je novosadski Viši sud osudio na pomenutu kaznu zatvora zbog prinude, protivpravnog lišenja slobode i zlostavljanja i mučenja bivše devojke i pritvor mu zamenio kućnim pritvorom uz elektronski nadzor (nanogicu).

Njemu i njegovoj zakonitoj supruzi Tamari se sudi zbog pištolja koji je pronadjen prilikom pretresa njihovog stana 5. septembra 2021. godine.

Supružnici se u tom postupku terete za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija u saizvršilaštvu.
 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

19 h

Podeli: