Kokeza odbio poligraf - nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića FOTO

Prvi čovek FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje.

Izvor: Novosti

Nedelja, 28.02.2021.

14:46

Kokeza odbio poligraf - nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića FOTO
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Odbio je da odgovori čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Osim toga, on nije želeo da ide na detektor laži ni kada je bilo reči o mnogo benignijim pitanjima i temama.

Na pitanje operativaca, zašto ne želi da se podvrgne ovom vidu ispitivanja odgovorio je ga je to savetovao predsednika Višeg suda u Beogradu Aleksandra Stepanovića i da je čuo da to ne treba da radi. To baca potpuno novo svetlo na ceo ovaj slučaj tim pre ako se ima u vidu da je predsednik Vučić javno upozoravao na veze Stepanovića sa stranim obaveštajnim službama, a nije tajna da se time i hvalio sam predsednik višeg suda.
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto
Kako prenose izvori "Novosti" Kokeza je čak negirao da se poznaje sa Darkom Elezom koji je nedavno izručen BiH i operativci sumnjaju da očigledno nije govorio istinu jer postoje brojne svedoci koji tvrde da su bili u bliskim odnosima. Posle svega sto je danas isplivalo nema sumnje da će Kokeza ponovo biti ispitivan u policiji.

Kokeza je ranije danas priveden na osnovu različitih navoda takođe privedenog Aleksandra Kajmakovića, poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: