U Banjaluci uhvaćen Novosađanin kog Srbija traži za teško ubistvo

U policijskoj akciji "Logan" uhapšene četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih dela. Srpska info: Među uhapšenima Novosađanin sa Interpolove poternice.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

11:22

U Banjaluci uhvaćen Novosađanin kog Srbija traži za teško ubistvo
Chalabala/Depositphotos/Ilustracija

Kako piše taj portal, uhapšeni su S. S. iz Novog Sada, kao i S. S., M. G. i B. Đ. Kako Srpska info saznaje, za Novosađaninom je policija iz Srbije godinama tragala zbog teškog ubistva.

Istoga dana, po naredbi sudije za prethodni postupak Osnovnog suda Banjaluka, a uz saglasnost dežurnog tužioca OJT Banjaluka, obavljen je pretres stana i druge prostorije koje koristi osumnjičeni S. S. i tom prilikom je pronađeno i oduzeto oko 61 gram kokaina, oko 30 grama marihuane, vaga, više mobilnih telefona, veća količina novca, falsifikovana dokumenta Srbije i Švajcarske i drugi predmeti koji mogu poslužiti u krivičnom postupku.

Obavljenim operativnim proverama utvrđeno je da je raspisana Interpolova poternica Srbije za S.S. zbog teškog ubistva, a prilikom kriminalističke obrade, S. S. je izjavio da se na području Banjaluke skrivao oko tri godine koristeći falsifikovane dokumente sa lažnim imenom.

Operativnim radom policijski službenici su došli do saznanja da navedena osoba koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području Banjaluke.

U ovoj akciji je oduzeto više od 10.000 KM.

Uhapšeni M. G. je vojnik u Oružanim snagama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: