Saudijski princ odbio Netanjahua?

Saudijska Arabija demantovala je informacije o sastanku prestolonaslednika Mohameda bin Salamana i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.11.2020.

11:15

Saudijski princ odbio Netanjahua?
Foto: EPA-EFE/Maya Alleruzzo / POOL

"Video sam informacije u medijima o tobožnjem sastanku prestolonasljednika i izraelskih u sklopu nedavne posete Majka Pompea. Nikakav se sastanak takvog tipa nije dogodio", napisao je na Twitteru saudijski ministar spoljnih poslova, princ Fejsal bin Farhan.

"Bili su prisutni jedino američki i saudijski dužnosnici", istaknuo je.

Vest o prvoj poseti nekog izraelskog premijera Saudijskoj Arabiji radi tajnog sastanka s prestolonaslednikom proteklog vikenda objavila su izraelska državna glasila, a agenciji France Press potvrdio je izvor u izraelskoj vladi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: