"Da sačekamo 100 dana, pre nego što bacimo kamenje"

Izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo izjavio da bi svakoj vladi trebalo dati rok 100 dana pre nego što se bilo šta proceni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.10.2020.

07:40

Milan Antonijević je, komentarišući imenovanje Gordane Čomić za ministra za dijalog, rekao da može da razume njenu volju da se "baci u nešto".

"Bitno je koliko će biti političke volje da se prenesu nadležnosti. Mogu da razumem njenu volju da se baci u nešto, ali hajde da sačekamo 100 dana, pre nego što bacimo kamenje", rekao je sinoć Antonijević u Utisku nedelje.

Govoreći o izboru Ratka Dmitrovića za ministra za brigu o porodici on je rekao da je Dmitrović svojim komentarima višse doprinosio da mladi napuste zemlju i da je često slao uznemirujuće poruke.

"Nadam da će sada to prestati. Svako mora da ima odgovornost za javnu reč. Možda nas Dmitrović i iznenadi", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: