Stižu poruke podrške - "Brz oporavak želimo"

Od onog momenta kada je objavljeno da je Tramp , inače poznat po omalovažavanju koronavirusa i vređanja onih koji nose maske, oboleo od istog, stužu mu podrške.

Izvor: B92, AFP

Petak, 02.10.2020.

09:31

Stižu poruke podrške -
EPA-EFE Shawn Thew

Podsetimo, američki predsednik Donald Tramp objavio je na svom Tviter nalogu najpre da je testirana pozitivno jedna od njegovih najbližih saradnica Houp Hiks i da su se on i prva dama Melanija Tramp odmah i sami testirali na prisustvo koronavirusa. Dva sata kasnije, Tramp se opet oglasio na Tviteru i objavio da su on i Melanija pozitivni.

Od tog momenta, američkom predsedniku ne prestaju da stižu poruke podrške od strane svetskih lidera.

Šef diplomatije EU Šarl Mišel, tako se našao među prvima koji su poželeli Trampu brz oporavak, a to je učinio i indijski predsednik Modi.

Pročitajte još i:

- Tramp: Houp je pozitivna, ja i Melanija čekamo rezultate. Dva sata kasnije...

- Tramp pre dva dana ismevao Bajdena zbog nošenja maske - danas pozitivan na koronu VIDEO

- "Australijski doktor Fauči" objavio kakve su Trampove šanse sa koronavirusom I britanski premijer Boris Džonson poželeo je američkom predsedniku i njegovoj supruzi da se brzo oporave od korona virusa. Džonson, prvi svetski lider koji je hospitalizovan nakon što se zarazio korona virusom, uputio je najbolje želje Trampu i prvoj dami SAD, prenosi Rojters. "Nadam se da će se brzo oporaviti od korona virusa", poručio je Džonson na Tviteru.

Javio se i američki potpredsednik Majk Pens. "Karen i ja šaljemo ljubav i molitve našim divnim prijateljima Donaldu Trampu i Melaniji. Pridružujemo se milionima širom SAD koji se mole za njihov brz oporavak. Bog blagoslovio predsednika Trampa i našu divnu prvu damu Melaniju", napisao je Pens.

Generalni direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus takođe je poželeo američkom predsedniku i prvoj dami da se brzo oporave.

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu je na Tviteru napisao: "Poput miliona Izraelaca, Sara (supruga Netanijahua) i ja mislimo na predsednika Donalda Trampa i prvu damu Melaniju Tramp i želimo našim prijateljima potpun i brz oporavak."

Nemačka kancelarka Angela Merkel poželela je američkom predsedniku i prvoj dami Donaldu i Melaniji Tramp brz oporavak od korona virusa. To je na Tviteru napisao njen portparol Štefan Zajbert, prenosi Rojters. Kako je naveo, Merkelova je izrazila nadu i da će se brzo i u potpunosti oporaviti od virusa.

Oglasio se i generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg koji je napisao: "Sve najbolje Trampu i Melaniji. Nadam se da će se oboje brzo oporaviti od Kovida-19.",

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: