Mandić: Ne okupljajte se, spremili su mantije da glume sveštenstvo i insceniraju sukobe

Jedan od lidera Demokratskog fronta Crne Gore Andrija Mandić rekao je da je u Crnoj Gori prvi put demokratski došlo do promene vlasti posle 300 godina.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2020.

15:01

Mandić: Ne okupljajte se, spremili su mantije da glume sveštenstvo i insceniraju sukobe
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Posle 300 godina, od vremena vladike Danila, ovo je prvi put da je neko u Crnoj Gori bez nasilja, bilo kakvog potresa i prevare uspeo da promeni vlast u Crnoj Gori", rekao je Mandić na konferenciji za novinare.

On je pozvao, u ime koalicije "Za budućnost Crne Gore", da svi završe slavlje zbog izborne pobede na ulicama Crne Gore.

"Ono što smo mirom dobili, što smo dobili većinskom voljom građana Crne Gore u miru čuvamo, jedni drugima pružimo ruku i da budemo ujedinjeni", poručio je Mandić.

Mandić je pozvao građane da se više ne okupljaju na ulicama i dodao da je slavlje bilo opravdano i lepo.

"Dobili smo informacije da oni koji su nezadovoljni našom pobedom spremaju niz provokacija, oblače naše majice, idu dotle da su napravili i mantije da glume sveštenstvo u Crnoj Gori kako bi iscenirali sukobe i pokušali na osnovu toga da promene većinsko raspoloženje u Crnoj Gori", rekao je on.

Mandić je dodao da je zbog informacija o provokacijama odložena i proslava pobede te koalicije u Budvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: