Snimak dočeka lekarskog tima i opreme ima milijardu i 100 miliona pregleda - u Kini

Snimak emitovan u Kini na kojem se vidi kako je predsednik Vučić dočekao kineski lekarski tim i medicinsku pomoć imao je ukupno milijardu i 100 miliona pregleda

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.03.2020.

11:30

Snimak dočeka lekarskog tima i opreme ima milijardu i 100 miliona pregleda - u Kini
FOTO: TANJUG - DRAGAN KUJUNDZIC - bk

Snimak dočeka kineskog tima i opreme objavila kineska televizija CCTV, a preneo je i kineski list "Pipls dejli".

Informaciju o broju pregleda su kabinetu predsednika Srbije preneli novinari Pipls dejlija. Vest objavljena pod naslovom "Najljubaznija dobrodošlica kineskom medicinskom timu za borbu protiv epidemije, Vučić ljubi kinesku zastavu" imala je 800 miliona pregleda, uz 13.000 komentara na društvenoj mreži Veibo. Takođe, vest koja je objavljena na portalu kineskog lista "Pipls dejli", uz snimak CCTV-a imala je 300 miliona pregleda, uz 40.000 komentara. Najveći srpski avion, erbas A330 "Nikola Tesla", doleteo je u subotu iz Kine sa najvećom pošiljkom pomoći za Srbiju: medicinskim aparatima, zaštitinom opremom i kineskim ekspertima, a lično ga je dočekao predsednik Aleksandar Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: