Novosti: U toku sastanak Vučića i Vulina zbog štrajka glađu

Nakon najave ministra odbrane Aleksandra Vulina da će stupiti u štrajk glađu zbog, kako je rekao, nasilja opozicije, on je pozvan na razgovor u Predsedništvo.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Petak, 12.04.2019.

10:20

Novosti: U toku sastanak Vučića i Vulina zbog štrajka glađu

Kako saznaju Večernje novosti, u toku je sastanak Vulina i predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Sastanak je upriličen posle najave prvog čoveka resora odbrane da će stupiti u štrajk glađu zbog nasilja koje sprovode lideri i pristalice Saveza za Srbiju.

Kako se očekuje, Vulin će o svojim daljim koracima javnost upoznati na konferenciji za medije koje je bila planirana za 11.50, ali je prema poslednjim informacijama, odložena za 12.45.

Podsetimo, beogradski mediji preneli su u četvrtak da je Vulin odlučio da započne štrajk glađu u Skupštini Srbije. Njemu bi u tome, kako je najavljeno, trebalo da se pridruži tridesetak poslanika vladajuće većine u republičkoj skupštini, a istovremeno će to učiniti deo odbornika vlasti u skupštini Grada Beograda. Na taj način, kako je navedeno, oni žele da ukažu na "nasilje koje sprovode Boško Obradović, Dragan Đilas i Vuk Jeremić".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: