"Svaka nova mera PR vodi u propast i Srbe i Albanace"

Svaka nova mera Prištine je karta u jednom pravcu za propast i Srba i Albanaca, izjavio je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

Izvor: B92

Subota, 08.12.2018.

18:01

Foto: Tanjug/Filip Krainèaniæ

On je tako reagovao na novu izjavu kosovskog premijera Ramuša Haradinaja da Priština može preduzeti i "gore korake", koje nemaju veze sa tarifama.

"Srbija upozorava čitavu međunarodnu zajednicu i skreće pažnju da ludilo i neodgovrnost pojedinih političkih krugova u Prištini nemaju granice. Neophodno je da neko iz međunarodne zajednice učini nešto, pre nego što bude suviše kasno", rekao je Đurić.

Navodi da je ovo "očajnički vapaj i molba" Srbije da se zaustavi eskalacija i ludilo političkih predstavnika Albanaca koji, kaže, ne shvataju koliko je ozbiljna i opasna situacija i koliko nove mere i pritisci mogu da ugroze opstanak i budućnost svih.

Upitan šta bi mogao biti novi potez Prištine, Đurić odgovara da "nam ne treba ništa više", osim povlačenja taksi od 100 odsto na robu iz centralne Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: