Božović: Mali će služiti kao lični računovođa Vučića

Poslanik DS Balša Božović izjavio je da će Siniša Mali kao ministar finanasija služiti kao “glavni računovođa predsednika Aleksandra Vučića”.

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.05.2018.

15:30

Božović: Mali će služiti kao lični računovođa Vučića
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Božović je novinarima u parlamentu rekao da je nebitnio ko je kandidat za budućeg ministra finansija, jer je to mogao da bude bilo ko.

“Mali ili bilo ko umesto njega, nevažno je, i ko će sutra biti ministar kulture, vojni, zdravlja. Za sve u Srbiji se pita isključivo Aleksandar Vučić. Ne postoji više ni iluzija da postoji vlada, danas se bira glavni računovođa Aleksandra Vučića i njegovog režima”, rekao je Božović.

Kako je rekao, sve što je predstavljeno kao rezultat Malog, “služi za podmeh onima koji su protestovali i negodovali”.

Kazao je da je izostala podrška ostalih ministara u vladi, jer nijedan nije došao da podrži imenovanje Malog za ministra.

“Ovo je danas još jedno ponižvanje Ane Brnabić. Lično i direktno će Siniša Mali biti postavljen od Aleksandra Vučića, a služiće kao lični računovođa Vučića i njegovog režima”, kazao je Bošović u parlamentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: