SNS Đilasu i Šapiću: Gde su 22 miliona evra za Stepu?

Kod koga je u džepu završilo 22 miliona evra predviđenih za izgradnju infrastrukture u naselju Stepa Stepanović, saopštila je Srpska napredna stranka.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

14:34

SNS Đilasu i Šapiću: Gde su 22 miliona evra za Stepu?

Osim toga, SNS u saopštenju ističe da pitaju Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića "zašto su uspeli da izgrade svega 30 odsto projekta".

"Lopovsko-tajkunska koalicija-Đilas, Šapić, Janković, Limunov Jeremić, Šutanovac i ostali hohštapleri, zarad jeftinih političkih poena lažu i manipulišu građanima kada god govore o naselju Stepa Stepanović", saopštio je SNS.

Naprednjaci istuču da su u naselju Stepa Stepanović otvoreni škola "Danilo Kiš", vrtić "Mala sirena", pošta, kao i besplatno klizalište, a da je "odgovorna vlast predvođena SNS-om uvela autobusku liniju 49".

"Da se bave Beogradom, interesom građana i da šetaju gradom umesto što svojim limuzinama samo prolaze, znali bi za sve to", ističu naprednjaci.

Kako kažu, da su se "Đilas i njegov najbliži saradnik Šapić bavili Beogradom i potrebama građana, a ne punjenjem vlastitih džepova, ispumpavanjem novca iz gradskih preduzeća i zaduživanjem prestonice za 1,2 milijarde evra, ne bi stanovnici naselja Stepa Stepanović morali da čekaju tim SNS da im obezbedi osnovne životne potrebe".

"Umesto da obmanjuju Voždovčane, neka pošteno kažu da je SNS pored uredjenja grada, izvodjenja infrastrukturnih radova 550 kilometara asfaltiranih ulica, 396 kilometara vodovodne i kanalizacione mreže, vratila polovinu duga koji su Đilas i Šapić ostavili čak i našoj deci", kažu u SNS.

Kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas izjavio je nešto ranije da će ukoliko dođe na vlast grad u naselju Stepa Stepanović podići još jednu školu i dva vrtića.

Kako je saopštio Đilasov izborni štab, građani su istakli da je aktuelna vlast promenila zoniranje i stavila naselje "Stepa Stepanović" u drugu zonu gradskog saobraćaja, iako su mnogo udaljenija mesta u prvoj zoni, što znači da stanovnici ovog naselja plaćaju mnogo veću cenu karte gradskog prevoza.

Osim toga, dodaje se da su se građani žalili i da se naselje ne čisti redovno, kao i da su zelene površine na obodima naselja zarasle u korov, pa moraju sami da doplaćuju čišćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: