Oblačno i hladnije, biće i kiše i snega – do 10 stepeni

U Srbiji će biti oblačno, hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom dok se uveče i tokom noći s padom temperature sneg očekuje i u nižim predelima.

Izvor: B92

Subota, 17.02.2018.

23:50

Oblačno i hladnije, biće i kiše i snega – do 10 stepeni
Ilustracija: Thinkstock

Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, a u toku dana u skretanju na severni, severozapadni i u pojačanju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do tri, a najviša dnevna od četiri na severu do deset stepeni Celzijusa na jugu i jugoistoku.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, malo hladnije, povremeno sa kišom. Tokom noći u pojedinim delovima grada očekuje se slab sneg. Vetar će biti slab i umeren jugoistočni, u toku dana u skretanju na severni, severozapadni i u pojačanju. Jutarnja temperatura će biti oko dva a najviša dnevna oko pet stepeni.

U narednih sedam dana u Srbiji će se zadržati umereno i potpuno oblačno, mestimično s kišom i snegom. Sneg se povremeno očekuje i u nižim predelima tako da će doći do formiranja, a na planinama do povećanja visine snežnog pokrivača.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka situacija može uticati relativno nepovolјno na većinu hroničnih bolesnika. Najizraženije tegobe mogu osetiti osobe sa cerebrovaskularnim i respiratornim obolјenjima. Glavobolјa, bolovi u kostima i zglobovima i nervoza su moguće meteoropatske reakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: