Eksplozija u supermarketu u Sankt Peterburgu VIDEO

Najmanje četiri osoba su povređene u eksploziji koja se dogodila u supermarketu u Sankt Peterburgu. Oko 50 osoba je evakuisano.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 27.12.2017.

18:18

Eksplozija u supermarketu u Sankt Peterburgu VIDEO
screenshot

"Čuo se prasak. Nadležne službe su na licu mesta. Evakuacija je završena i nema požara", rekao je lokalni Ministar za vanredne situacije.

Eksplozija koja se dogodila u Sankt Peterburgu i u kojoj su povređene četiri osobe, uzrokovana je "napravom ručne izrade", saopštio je ruski Istražni odbor.

"Eksplodirala je naprava ručne izrade jačine jednake kao 200 grama TNT", izjavila je portparolka odbora Svetlana Petrenko i dodala da se "sve hipoteze" razmatraju ali da i dalje ostaje otvorena istraga "za pokuašj ubistva", javila je agencija Frans pres.

Agencija AP je javila da niko nije preuzeo odgovornot za ekploziju koja se dogodila u supermarketu u Sankt Peterburgu i dodala da je ekplozivna naprava bila u jednoj torbi koju kupci kače na ulazu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: