Mihajlovićeva o incidentu u Popincima: SNS nikada ne laže

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović odbila je da komentariše saopštenje svoje partije u vezi sa događajima sa izbornog dana u Pećincima.

Izvor: B92, N1

Ponedeljak, 25.12.2017.

14:40

Mihajlovićeva o incidentu u Popincima: SNS nikada ne laže
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Kako podseća N1, bez obzira na to što se na video snimku vidi da zameniku predsednika DS Igoru Salaku nepoznati muškarac otima telefon i baca ga u stranu, navedeno je da je Salak sam bacio telefon u nameri da izrežira incident i uznemiri javnost.

“SNS nikada nije slagala“, rekla je Mihajlovićeva, a na konstataciju da “snimak pokazuje nešto drugo“ i pitanje “šta se vidi na snimku“, odgovorila je sa “polako, videćemo“ i “izvolite, druga pitanja“.

Incident se dogodio na biračkom mestu 22 u Osnovnoj školi "Slobodan Bajić" u mestu Popinci kada su, na tvrdnju predstavnika DS da se obavlja "javno glasanje", nepoznati mladići počeli da ih napadaju i da se s njima svađaju. Jedan iz grupe tih mladića oteo je telefon zameniku predsednika DS Igoru Salaku i bacio u jarak. Salak je za Betu rekao da će podneti krivičnu prijavu zbog tog napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: