Vučić nakratko prekinuo govor zbog "gladni smo"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko je prekinuo govor na otvaranju novog Kliničkog centra u Nišu zbog povika iz publike.

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

16:28

Vučić nakratko prekinuo govor zbog

Kako javlja agencija Beta, povici zbog kojih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakratko prekinuo govor glasili su "gladni smo", "pretvorio si nas u roblje", "narod nosi pelene u fabrikama", a uzvikivao ih je predsednik niškog Centra za ljudska prava i demografiju "Clamp" Dragan Krstić.

Krstića je zbog sličnih povika na predizbornoj konvenciji naprednjaka u Nišu, u martu ove godine, obezbeđenje izvelo iz hale "Čair", a danas je, kako se navodi, prošao sa upozorenjem da ne viče i da se smiri.

Na povike koji su dopirali sa platoa ispred Kliničkog centra, Vučić je rekao da mu nije prvi put da sluša od "vlasnika menjačnice i kafića kako teško živi" i naveo da se ljudi koji stvarno teško žive, ne ponašaju bahato, već poštuju državu.

"To su primitivni izborni trikovi koje sam 500 puta slušao", rekao je Vučić i dodao da je težak život posledica aktivnosti onih vlasti koje su uništile fabrike, sprovele pljačkašku privatizaciju i koje nisu uspele da izgrade ni dom zdravlja, a kamo li Klinički centar.

Otvaranju niškog Kliničkog centra prisustvovali su i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministri u vladi, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: