Politika 10

02.05.2024.

19:53

Mali: Najvažnije da ostvarimo zacrtane rezultate, idemo dalje FOTO

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali je odmah nakon izbora nove Vlade Srbije podelio na Instagramu fotografiju sa ostalim ministrima.

Izvor: B92

Mali: Najvažnije da ostvarimo zacrtane rezultate, idemo dalje FOTO
Printscreen/Instagram/mali_sinisa

Podeli:

Time je otvoreno novo poglavlje u kojem se očekuje još snažniji angažman ministara u borbi za interes svog naroda, što je napomenuo i predsednik Srbije koji je rekao da od ministara traži da se što snažnije bore za Srbiju.

"Večeras smo u Narodnoj skupštini položili zakletvu da ćemo kao članovi Vlade svoj posao obavljati savesno, odgovorno i predano. 🇷🇸 Čast mi je što sam po četvrti put položio zakletvu kao ministar finansija Republike Srbije, ovoga puta i kao prvi potpredsednik Vlade.

Najvažnije je da ostvarimo zacrtane rezultate, da nastavimo da poboljšavamo životni standard ljudi, da se uspešno suočimo sa svim izazovima koji nas čekaju i da ponosno idemo napred.

Idemo dalje", poručio je Siniša Mali na svom Instagram profilu.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

16 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: