"Ne priznajem Vučićev sud, već samo sud svog naroda"

Beograd -- Troje poslanika Dveri, među kojima i lider Boško Obradović, dali su izjave policijskim službenicima u vezi sa incidentom na sednici Administrativnog odbora.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Obradović je istakao da ne priznaje "Vučićev sud, već samo sud svog naroda" i da je to bila poenta njegove izjave koju je dao policijskim službenicima.

Lider Dveri, koji je 21. novembra gađao kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića iz SNS, rekao je novinarima da nikakvog nasilja i nasilničkog ponašanja Dveri na toj sednici nije bilo i da je jedino nasilje bio pokušaj poslanika SNS Vladimira Đukanovića da se obračuna sa poslanicima Dveri.

Naveo je i da je policijskim službenicima usmeno podneo krivičnu prijavu zbog, kako kaže, pretnji koje mu je tada uputio Aleksandar Martinović.

Kako je istakao, tada mu je Martinović rekao "kad izađemo odavde za ovo ćeš da mi platiš" i dodao da se sve to vidi i čuje na video-snimku.

Obradović je rekao da su policijski službenici bili korektni i profesionalni, ali da policija nema šta da traži u Skupštini i ukazao da je "saslušavanje poslanika opozicije skandalozno".

Rekao je i da je ceo slučaj "montirani politički proces" kao i da je ono što se dešavalo na sednici Administrativnog odbora "tekuća parlamentarna borba i debata".

strana 1 od 222 idi na stranu