"Od Vučića ćete večeras saznati ko je kandidat, ili sutra"

Beograd -- Predsednik Tomislav Nikolić rekao je da će građani večeras od premijera Vučića saznati ko će biti kandidat SNS za predsednika Srbije, ili će to saznati sutra.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

"Mislim da smo skoro sve dogovorili. Možda ćete to večeras čuti od Aleksandra. Danas ne, a nisam hteo da vas izbegnem", rekao je Nikolić novinarima u Univerzitetskoj biblioteci u Beogradu upitan da li će se kandidovati za predsednika.

On je rekao da naravno da Aleksandar Vučić može da pobedi, čak i lakše od njega, ali da i on može da pobedi.

"Ne vidim da je loše da neko misli (da je Vučić bolji kandidat), ali ne i da iznosi tako nešto ako to nije stav stranke", rekao je Nikolić.

Na pitanje o podršci SNS-a, Nikolić je rekao da uz njega i Vučića stoji isti procenat članstva i da će onaj ko bude kandidat dobiti glasove cele stranke.

"Istraživanja Galup medije su bila jasna - Aleksandar i ja imamo šanse da pobedimo. Odlučićemo ono što je najbolje za Srbiju. Ne očekujte da nekom svojom odlukom poremetimo odnose u Srbiji", rekao je Nikolić.

Upitan da li postoji mogućnost da ne sarađuje sa Vučićem ako Vučić bude kandidat, Nikolić je kratko odgovorio: "Ne postoji".

Sednica Predsedništva SNS biće održana od 16h, a biće zatvorena za javnost, potvrđeno je za B92. Na sednici bi trebalo da bude predložen kandidat SNS za predstojeće predsedničke izbore, objavio je Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 226 idi na stranu