Medijski zakoni u ministarstvima

Ministarstvo kulture saopštilo da su prošle sedmice drugim ministarstvima upućeni nacrti zakona o elektronskim medijima i javnim medijskim servisima.

Izvor: B92

Utorak, 31.12.2013.

13:16

Default images

Nacrt zakona o javnom informisanju i medijima, kao "krovni medijski zakon", već je u proceduri davanja dodatnih mišljenja resornih ministarstava, nakon čega bi trebalo da bude poslat u Brisel, na završnu analizu, piše u saopštenju.

Posle pribavljanja mišljenja i ekspertske analize u Briselu, tekstovi nacrta zakona o javnom informisanju i medijima, o elektronskim medijima i o javnim medijskim servisima, biće upućeni Vladi Srbije na utvrđivanje.

Stručna radna grupa Ministarstva kulture i informisanja razmotrila je više od 400 stranica predloga i primedaba iz javne rasprave na nacrte zakona o elektronskim medijima i o javnim medijskim servisima.

Ministarstvo kulture i informisanja ranije je najavilo da će nacrti tekstova tri medijska zakona biti završeni do kraja 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: