Đorđe Bajec podneo ostavku

Direktor Kliničkog centra Srbije Đorđe Bajec podneo je ostavku na tu funkciju. U saopštenju KCS-a navodi se da je dr Bajec ostavku podneo pred sam kraj mandata.

Izvor: B92

Utorak, 30.10.2012.

12:06

Default images

"Ono što je najvažnije je da KCS ostaje u stabilnom finansijskom stanju, što je, pored brige o pacijentima i zaposlenima, bio moj osnovni cilj na dosadašnjoj funkciji", naveo je Đorđe Bajec i dodao da novom direktoru želi uspeha i sreće u radu.

Umesto Bajeca, na mestu prvog čoveka KCS najverovatnije će biti kardiohirurg Instituta za kardiovaskularne bolesti KCS prof. dr Miljko Ristić, koji je i profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.

On je pre desetak dana za “Novosti” potvrdio da se očekuje smena na vrhu ustanove i da mu je, kao nestranačkoj ličnosti, ponuđeno mesto direktora .

“Postoje preliminarni dogovori sa zdravstvenim odborom SNS-a i ljudima iz SPS-a. Tu je postignut načelni dogovor da kao nestranački kandidat obavljam tu funkciju. Prihvatio sam poziv i to je za mene veliko priznanje”, rekao je tada Ristić i dodao da će stupiti na dužnost kada to Vlada odobri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: