SNP Naši: Protesti tek predstoje

Velike proteste protiv Bus plus sistema pripremamo za kraj avgusta, kada će se ljudi vratiti sa odmora, kaže za Novosti Igor Marinković iz SNP Naši.

Izvor: B92

Utorak, 31.07.2012.

23:35

Default images

Tek smo počeli, velike proteste protiv "Bus plus sistema", navodi Marinković.

"A tada će naši skupovi biti mnogo masovniji. Mi nismo organizatori, ali učestvujemo i zdušno podržavamo akciju", objašnjava Marinković.

Pripadnicima ovog pokreta, sa svojim liderom na čelu, koji se i obratio prisutnima na Trgu republike u akciji protiv "Bus plusa", ovo nije prvi put da organizuju ili aktivno podržavaju proteste koji su usmereni pre svega prema sadašnjoj vlasti u Beogradu, ali i šire.

Marinković sa saradnicima je posetio Rome pre iseljavanja iz nehigijenskog naselja kraj "Belvila" navodno im "savetujući" da ne dozvole da ih rasele, par dana kasnije bio je na protestu u Resniku agitujući protiv dolaska Roma u ovo naselje, svojevremeno su organizovali okupljanja podrške Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću, pa protiv organizovanja Parade ponosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: