Labus: Bez komentara o SNS

Beograd -- Nekadašnji potpredsednik Vlade i bivši lider G17 plus Miroljub Labus nije želeo da komentariše navode o prelasku u Srpsku naprednu stranku.

Izvor: Tanjug
Podeli

Na pitanje novinara da li su tačne spekulacije medija da će postati novi član naprednjaka, Labus je kazao da ne želi to da komentariše.

Lider naprednjaka Tomislav Nikolić je rekao da je priča o prelasku Labusa izmišljena, kao i da su on i njegov zamenik Aleksandar Vučić Labusa videli pre godinu dana na prijemu kada se opraštao ambasador EU i da su tada razmenili nekoliko rečenica.

"Ni Aleksandar Vučić ni ja nemamo nikakvih saznanja, niti nam se Labus obratio, tako da to ostaje u sferi spekulacija i nagađanja, kao što bi moglo da se nagađa o tome da bi Boris Tadić mogao da pređe kod nas kad već prelaze ljudi iz njegovog kabineta", rekao je Nikolić.

Labus je bio potpredsednik Vlade Srbije od 3. marta 2004 do 3. maja 2006. godine kada je podneo ostavku zbog suspendovanja pregovora o pridruživanju Srbije i Crne Gore Evropskoj uniji, a bio je i predsednik G17 plus od njenog osnivanja do 13. maja 2006. godine kada je podneo ostavku na tu funkciju.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu