LDP: Bitan test za koaliciju

LDP je saopštio je da očekuje da će se na sledećoj sednici Skupštine Beograda odlučivati o razrešenju direktora pet gradskih zdravstvenih ustanova.

Izvor: B92

Nedelja, 30.11.2008.

18:20

Default images

Liberalno-demokratska partija, takođe, navodi da očekuje da će koalicioni partneri u Beogradu glasati za ovu inicijativu, koja je potekla od gradske sekretarke za zdravstvo Dragane Jovanović. U LDP-u smatraju da odnos njihovih partnera prema ovom, za grad veoma važnom pitanju, predstavlja veoma bitan test za kolaliciju u Beogradu.

Podsetimo, Dom zdravlja Palilula juče je saopštio je da je svih pet zdravstvenih ustanova u Beogradu, čije je direktore gradska sekretarka za zdravstvo Dragana Jovanović optužila za propuste u poslovanju, radilo zakonito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: