Šormaz:Zaustavio sam se nakon udesa

Poslanik Demokratske stranke Srbije Dragan Šormaz potvrdio je da je učestvovao u sudaru kod Sokobanje, ali je negirao da se nedozvoljeno udaljio sa mesta događaja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.06.2008.

15:16

Default images

"Mislim da sam ja udaren i to pokazuje fotografija automobila", rekao je Šormaz. On je naveo da je udareno njegovo bočno staklo koje je uletelo u automobil i povredilo ga.

Prema njegovim rečima, zaustavio se posle 120 metara od mesta sudara i u retrovizoru video kako čovek u drugom automobilu odlazi sa mesta udesa.

"Pošto nikoga nije bilo, produžio sam. Kasnije me je zaustavila aleksinačka policija od koje sam čuo da se čovek (u drugom vozilu) udaljio i stao kod nadvožnjaka", kazao je poslanik DSS-a.

Šormaz je kazao da je prošao alko-test i dao izjavu policajcima, kao i da se nije pozivao na poslanički imunitet.

Prema policijskim informacijama, Šormaz se kretao sredinom trake i levom stranom automobila udario u vozilo Ilića.

Ranije danas, agencija Beta saopštila je da iz policijskih izvora saznaje da je upravo Šormaz izazvao saobraćajnu nesreću nedaleko od Sokobanje i da je bez zaustavljanja napustio mesto udesa.

Kako je naveo Betin izvor, Šormaz je put nastavio ka Aleksincu, gde ga je zaustavila policijska patrola kojoj je pokazao poslaničku legitimaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: