Gej-pingvine posvađala ženka

Njujork -- Silo i Roj, najpoznatiji par gej-pingvina na svetu, razišao se zbog Skrapi, šarmantne pingvinke, javlja slovenačka TV POP.

Izvor: B92
Podeli

Silo i Roj, koji žive u njujorškom zoološkom vrtu u Central parku, postali su poznati širom sveta kao primer koji dokazuje da i u životinjskom svetu postoji homoseksualnost. Dva pingvina nisu sakrivala homoseksualne sklonosti i javno su živeli kao par, a pošto nisu mogli da imaju mlade usvojili su jedno mladunče pingvina.

Drugi pingvini, koji žive u tom zoološkom vrtu, očigledno su Sila i Roja videli kao primer, pa je uskoro primećeno još šest gej-pingvinskih parova.

Međutim, romansa Sila i Roja prekinuta je kada je u zoološki vrt dovedena ženka pingvina Skrabi, u koju se je Silo odmah zaljubio. Čuvar zoo-vrta Džon Rouden kaže da su Silo i Roj iznenada prestali da grade novo gnezdo i da su se polako otuđili. Silo je počeo da se udvara Skrapi i sada njih dvoje grade novi dom.

Zbog usamljenog Roja, u zoo-vrtu razmišljaju o tome da nabave još jednu ženku ili mladog samca koji bi razvedrio ostavljenog i utučenog pingvina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 392 idi na stranu