Otpor od srede stranka, samostalno na izborima

Izvor: B92

Utorak, 18.11.2003.

16:02

Default images

Pokret "Otpor" izaći će na parlamentarne izbore samostalno, pošto će u sredu podneti zahtev za upis u registar političkih partija. "Politički nastup je jedini način da Otpor ostvari san o drugačijoj Srbiji", rekao je član Izvršnog odbora Otpora Nenad Konstantinović. Funkcioner Otpora Ivan Marović kaže da će posle izbora razgovarati sa svim snagama koje su za stabilnu, demokratsku i naprednu Srbiju: "Koalicije o kojima ćemo mi eventualno razgovarati, moraju biti principijalne i programske. Od ovih izbora očekujemo da svi oni koji su uzročnici agonije i konfuzije koja je nastala u protekle tri godine tokom vladavine DOS-a shvate da međusobni sukobi, razračunavanja i podmetanja ne donose ništa dobro, a Otpor sam će sam će značajno doprinositi urazumljivanju političke scene", rekao je Marović. Nosilac izborne liste Otpora, na kojoj će biti 250 kandidata, je profesor Fakulteta političkih nauka Čedomir Čupić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: